Skolebesøk på Bølstad gjenvinningsstasjon

NB: Påmelding for våren 2021 er avsluttet.

Follo Ren IKS ønsker 4. trinn ved din skole velkommen på besøk til Bølstad gjenvinningsstasjon våren 2021!

Dere kan melde på MAX 2 klasser med MAX 30 elever per klasse på gitte datoer i skjemaet. Har dere flere klasser ved deres skole må du sende inn flere skjemaer. Husk å velg en annen dato ved 2. gang innsending.

Om besøket:

Første del består av undervisning hvor elevene vil få lære om Follo Ren IKS og våre samfunnsoppgaver, de vil lære om avfallspyramiden og hva det vil si å ha et bevisst forhold til avfall. Del to av besøket består av en vandring ute på gjenvinningsstasjonen.

I tillegg til varigheten av opplegget på gjenvinningsstasjonen kommer reisetid i tillegg. De som trenger buss kan få det dekket av Follo Ren IKS, og vi står for organiseringen av dette. 

Besøket skjer i tidsperioden 09.00-12.00.

Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder, og datoer vil bli fjernet etter hvert som de blir booket. Hver klasse vil også motta en bekreftelse på hvilken dato de er påmeldt. Det er viktig at det ved påmelding blir spesifisert hvor mange elever som tilhører hver klasse ved deres skole og ikke totalantallet, slik at vi på best mulig måte kan legge opp dagen.