23. januar 2021

Smittevernstiltak hos Follo Ren

Oppdatert: Både gjenvinningsstasjonene og Miljøbilen åpner opp igjen fra 3. februar. Klikk her for å lese mer

Grunnet smittevernhensyn er våre gjenvinningsstasjoner stengt fram til og med 2. februar. Miljøbilen er midlertidig stanset frem til og med 2. februar.

Dette er for å følge opp den pågående nedstengningen og smittevernsarbeid i våre kommuner i forbindelse med utbrudd av  mutasjon av koronavirus. 

En rekke offentlige og private tilbud blir stengt ned, som følge av de nye tiltakene for de 10 kommunene rundt Nordre Follo kommune. Også gjenvinningsstasjonene i Oslo, Mosse-regionen og  Indre Østfold kommune er stengt den kommende uken. 

Våre gjenvinningsstasjoner er møteplasser på tvers av kommunegrenser. Vi har derfor vurdert det som nødvendig å stenge våre gjenvinningsstasjoner nå. Tiltaket gjelder i første omgang frem til og med 2. februar. Vi håper det blir kortvarig, men det kan skje endringer på kort varsel. Vi følger anbefalingen fra kommunene og helsemyndighetene.

Husholdningsrenovasjonen går som normalt.  For å ivareta renovatører og servicemedarbeidere, ber vi om at de ikke blir kontaktet mens de utfører sitt arbeide.

Administrasjonen i Kveldroveien er stengt for publikum, men vi svarer på alle henvendelser via telefon, e-post og selvbetjeningsportaler. Har du spørsmål om renovasjonen? Ta kontakt med vår kundeservice på e-post post@folloren.no, eller på telefon 90 80 40 10. Du når oss også via appen «Min Renovasjon» eller på nettsidenes selvbetjeningsskjemaer.