10. august 2023

Ny oppdatering av Follo Ren-appen

En ny oppdatering av Follo Ren-appen er nå tilgjengelig. Vi har lyttet på tilbakemeldingene fra innbyggerne og lansert mange nye nyttige funksjoner. I tillegg til de nye funksjonene har vi utført en rekke forbedringer. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger vi har mottatt fra brukere, dette hjelper utviklingsteamet i å forbedre appen ytterligere. Vi kommer til å jobbe videre med å utvikle nye funksjoner og forbedre appen i tiden fremover.

Her er de nye funksjonene i appen:

Forbedret brukeropplevelse

En ny og brukervennlig landingsside dukker opp med en gang du åpner appen. Med tydelige snarveier til alle funksjonene, vil du raskt og enkelt kunne finne det du leter etter, og navigere gjennom appen uten problemer.

Varsling for Miljøbilen

Nå kan du endelig aktivere varsling for Miljøbilen, en etterlengtet funksjon for mange av våre innbyggere. Få en påminnelse dagen før Miljøbilen stopper nær deg. Miljøbilen er en rullende gjenvinningsstasjon fra Follo Ren. Miljøbilen stopper på faste stoppesteder til et fast tidspunkt hver 14. dag.

Selektiv tømmevarsling

Etter den nye oppdateringen kan du velge hvilken avfallstype du ønsker varsling for. Enten du trenger kun varsling for papp/papir, restavfall eller hageavfall, kan du tilpasse varslingen etter ditt behov. Dette er spesielt nyttig for de med egen hageavfallsbeholder som skal trilles frem til veikanten før tømmedag.

Selvbetjening

Med ny og forbedret selvbetjeningsfunksjon kan du melde inn avvik eller utføre andre endringer på ditt abonnement rett i appen.

Webkamera

Nå finner du også webkameraer til gjenvinningsstasjonene i appen. Webkameraene gjør at du enkelt kan sjekke om det er lang kø på gjenvinningsstasjonen før du reiser.