Oppegård og Teigen gjenvinningsstasjon stengt 25.-26. november

Gjenvinningsstasjonene Oppegård og Teigen holder stengt 25. og 26. november på grunn av kurs og opplæring.
Bølstad gjenvinningsstasjon vil holde åpen som normalt. Adresse: Kongeveien 100, 1407 Vinterbro.

31. august 2021

I september får du levert grønne poser hjem til deg

Visste du at over 50 % av matavfallet havner rett i restavfallet? La oss gjøre en innsats for miljøet sammen, kildesorter matavfallet i grønn pose!

For å sørge for at alle har grønne poser til kildesortering av matavfall vil vi i september dele ut to ruller med poser til alle husstander. Posene legges på dørmatten din. Dette vil være nok grønne poser til flere måneder med kildesortering.

Hvis du ikke har startet med kildesortering av matavfall; så er dette en gylden anledning til å begynne. Hvis du allerede kildesorterer matavfall; takk! Du gjør en viktig miljøinnsats!

Når du trenger flere poser

Vanligvis deler vi ikke ut grønne poser på dørmatta. Hvordan du får tak i nye grønne poser avhenger litt av hvordan du bor. Deler du avfallsbeholder med andre i et borettslag/sameie eller bor du i enebolig/rekkehus med egen avfallsbeholder? Uansett hvordan du bor kan du alltids få tak i grønne poser på våre gjenvinningsstasjoner.

Felles avfallsbeholder

For borettslag og sameier finnes det egne stativer som kan plasseres i avfallsrom, oppganger eller ute ved avfallsbeholderne. For innendørsbruk tilbyr vi et papirstativ. For utendørsbruk tilbyr vi et stålskap. Monteringen må sameiet stå for selv.

Alle borettslag og sameier med over 15 boenheter kan få tilbud om disse løsningene. Har ikke ditt borettslag eller sameie fått tilbud om dette? Be styret ta kontakt med Follo Ren på e-post  post@folloren.no

Egen avfallsbeholder

Knyt en grønn matavfallspose på beholderen og renovatørene vil legge ut en ny rull neste gang de er hos deg. Trenger du to ruller? Knyt to poser. Enkelt og greit.

Hvis du er tom for grønne poser eller ikke ønsker å knyte den siste posen på beholderen, kan du knyte på en vanlig handlepose.