miljøID 01_privat

Adgangskontroll

Vi benytter adgangskontroll på alle gjenvinningsstasjonene for å kunne skille mellom innbyggere fra våre eierkommuner, innbyggere fra andre kommuner og næringsdrivende. Dette er for å kunne tilby fortsatt lav pris for våre innbyggere. Når du besøker gjenvinningsstasjonen vil du bli bedt om å vise ditt adgangsbevis. Adgangsbevis finnes enten som app til smarttelefoner eller som et fysisk kort. Du bestemmer selv hva du ønsker å benytte. Alle innbyggere fra kommunene Frogn, Nesodden, Nordre Follo og Ås vil ha tilgang til adgangsbeviset.

Ved å bruke adgangskontroll vil vi sikre at alle som ikke er private husholdninger i Follo Rens område betaler full pris. Det er viktig å skille mellom private husholdninger og næringsdrivende som kunder på våre gjenvinningsstasjoner. Næringsdrivende betaler ikke renovasjonsgebyr og skal derfor betale en høyere pris for levering av avfall.

Borettslag og sameier

Beboere i borettslag/sameier som betaler renovasjonsgebyr igjennom fellesutgifter kan også benytte Follo Ren appen eller bestille adgangskort. NB: Tinglyst eier av eiendommen må logge inn i appen først og deretter dele tilgang til andre i husstanden.

For leietakere

Leier du bolig må du ta kontakt med din utleier. Utleier kan gi deg tilgang til kvoten som er knyttet til eiendommen. Dette kan utleier gjøre enten ved å gi deg et adgangskort eller dele tilgang i Follo Ren appen

Trenger du mer informasjon? Klikk her for å lese «ofte stilte spørsmål»