15-0004 BB2R8423-1 (2)

Jeg trenger flere grønne poser

Begynner du å gå tom for grønne poser til kildesortering av matavfall? Slik får du tak i flere grønne poser:

Jeg har egen avfallsbeholder

Knyt en grønn matavfallspose på beholderen og renovatørene vil legge ut en ny rull neste gang de er hos deg. Trenger du to ruller? Knyt to poser. Enkelt og greit.

Hvis du er tom for grønne poser eller ikke ønsker å knyte den siste posen på beholderen, kan du knyte på en vanlig handlepose. Det er også mulig å få tak i grønne poser til matavfall på våre gjenvinningsstasjoner og hos servicetorget på rådhuset i din kommune.

Jeg bor i borettslag eller sameie med felles avfallsbeholder

For at beboere i borettslag og sameier skal ha enkel tilgang til grønne matavfallsposer, tilbyr Follo Ren gratis metallskap til posene. Disse skapene kan plasseres i avfallsrom, oppganger eller ute ved avfallsbeholderne. Monteringen må sameiet stå for selv.

Ønsker ditt borettslag eller sameie slike metallskap til grønne matavfallsposer? Styret kan ta kontakt med Follo Ren kundeservice på e-post: post@folloren.no eller telefon 90 80 40 10

Mål på metallskap: BxDxH:430x270x620 mm

Tomt stativ?

Begynner stativet å gå tomt for grønne poser kan du kontakte vår kundeservice på telefon 90 80 40 10 eller på e-post post@folloren.no og vi vil etterfylle stativet for dere. Det er også mulig å få tak i grønne poser til matavfall på våre gjenvinningsstasjoner og hos servicetorget på rådhuset i din kommune.